Arkiv‎ > ‎

2011

lagt inn 24. mar. 2011, 02:29 av Ukjent bruker

Fresen er ødelagt.

EKJ 18.3.2011

Tirsdag  kjørte vi på en stubbe og fikk akselbrudd på fresen vår. Inntil videre får vi ikke freset opp løypene på nytt. Akselen er levert til reparasjon og er klar i begynnelsen av neste uke.


Det italienske landslaget trente i løypene.

EKJ 5.3.2011

Lørdag formiddag ble det italienske herrelandslaget observert i skiløypene på Musejordet. De var nok innkvartert på Skøyen og benyttet nærløypene til å lade opp til søndagens VM femmil i Holmenkollen. 


Nytt rekordoppmøte til skirennet.

EKJ 16.2.2011

Ett eller annet sted mellom 120 og 150 barn med foreldre møtte opp til tirsdagens familieskirenn(tellekorpset måtte melde pass). 

Det var stor stemning med kaldt fint vintervær, fakler, saft, boller og masse blide unger. Det startet med en mengde av fellesstarter og valgfrie løyper, før det ble avsluttet med kampen om de jeveste pokalene.


Til prinsessen og prinsen av Oscarshall i år, var det 59 påmeldte, mens det til dronningen og kongen var 25 påmeldte. Titlene dronningen, kongen og prinsen av Oscarshall gikk til tittelinnehaverne fra i fjor, mens det var kamp helt inn til målstreken om tittelen prinsessen av Oscarshall. Her ble fjorårets prinesse, Nikoline Husa  slått med omtrent 20 cm av årets prinsesse Sara Hørte. 

Godt kjempet!


Innslag i Lokalavisen Frogner leser dere her.


Bilder kommer når dere som har tatt dem sender dem til oss post@bygdoil.no.


Resultater 2011: 

Dronningen av Oscarshall 

1: Ann Kristin Lindbak

2: Renate Bergland

3: Maria Lindgren


Kongen av Oscarshal

1: Eirik Asp

2: Anders Malling

3: Tor Kildal


Prinsessen av Oscarshall

1: Sara Hørte 

2: Nikoline Husa

3. Hennie Asp


Prinsen av Oscarshall

1: Vegard Madsstuen

2: Martin Sund

3: Kristoffer Strøm


Familieskirenn.

EKJ 14.2.2011

Tirsdag 15.2 kl 18:00 arrangerer vi årets familieskirenn på Musejordet. Vi starter med barneskirenn med to løyper og premier til alle. Deretter blir det boller og saft før vi avslutter  ca kl 19:30 med «Kongen av Oscarshall». Det blir to løypelengder, en for alle opp til og med 7. klasse, og en for resten. 

Rennet kårer, dronningen, kongen, prinsessen og prinsen av Oscarshall.


Alt er kjørt lørdag morgen.

EKJ 12.2.2011

Alt er kjørt lørdag (12.2) morgen. Det blir supre forhold hele helgen. 

Smøretips lørdag: blå.


Alt er kjørt etter snøfallet.

EKJ 11.2.2011

Torsdag kveld og fredag morgen (11.2) er hele løypnettet kjørt opp. Det blåser og vi har planer om å kjøre opp på nytt i kveld når det løyer.Alle løypene er nå lagt inn i Google Map. Dvs løypelengdene er målt med GPS: Se «Skiløyper» for lengder.

Kongeskogen kjørt til Huk.

EKJ 8.2.2011

Tirsdag morgen(8.2) kjørte vi øvre vei til Huk og videre på Huk og opp til Grande. Det er en begynnelse, men det trengs litt kvistkutting og tilpassing av trase før det er optimalt. 

Vi har gjort avtale med de som måker i Kongeskogen om at de ikke skal måke hele veibredden på den øvre veien. Det kom litt for lite snø til at løypa ble helt topp. Vi får de hvordan det blir videre fremover.


Utstyret vårt.

EKJ 5.2.2011


Vi trekker en Alpina (motorisert) fres med en 22 hk bensinmotor etter snøskuteren. På fresen har vi montert en sporsetter som vi kan heve og senke elektrisk. Denne gir høyere trykk mot underlaget enn en sporkjelke. 


Snøskuteren er en 2008 Yamaha Viking 4-takter.


Årsmøte.

EKJ 2.2.2011

Husk årsmøte førstkommende tirsdag(8.2) kl 21:00 på Bygdøhus. 


Skiføret holder godt.

EKJ 27.1.2011


I motsetning til i høyden slapp Bygdøy unna mildværet forrige helg. I våre løyper er det rent voksføre:-)

Selv om vi ikke kjører hver dag, holder sporene godt.

God tur!

Værmeldingen for de neste dagene.


Barneskigruppene.

EK 20.1.2011

Skitrening for aldersgruppene 1. til 7. kl går strålende med aktivt engasjement fra foreldrene. Skileik i humper, hopp og orgeltramp er så gøy at ungene nesten ikke vil hjem. Stafetter, stiv heks og runder på Musejordet går som en lek. Rundt 10 barn i hver gruppe, men det er plass til flere. Tirsdager kl 1800. Deltagelse krever bare medlemsskap kr 100.


Voksentrening med skikarusell.

EK 20.1.2011

Mandager kl 2030 har vi felles trening og så et uhøytidlig skirenn i to runder på de tre nærmeste jordene (ca 5 km) for de som vil det. Velkommen til alle skiglade voksne på Bygdøy. Møt opp på Musejordet med ferdig smurte ski eller skøyteski for de som liker det. Vi noterer tider og alle kan registrere sin egen fremgang fra uke til uke.

 

Kurs i skiteknikk.

EK 20.1.2011

Mandager kl 1930 - 2030 holder leder i Bygdø IL Einar Kjerschow kurs i klassisk teknikk. Kursene vil gå som følger:

  1. 31.1 og 7.2- For litt øvete skiløpere som ønsker å forbedre teknikken til feks turrenn eller til turer i Marka. Kr 500 for to kvelder.

  2. 14. og 21. feb - For ferskere skigåere som ønsker å bedre teknikken for mer effektivitet og skiglede til turbruk eller til å lære bort til andre. Kr. 500 for to kvelder.

For begge kursene vil det være maks 5 deltagere slik at alle skal få individuell hjelp. Først til mølla på epost til einar.kjerschow@energi.no

  1. Skøytekurs er det også noen som har etterspurt. Send epost til Einar så kan det evt kjøres på to torsdager kl 2000.


Supre forhold.

EKJ 18.1.2011

På tros
s av mildværet mandag har skiføret hold seg godt. Alle løypene er kjørt med fres og sporsetter tirsdag formiddag. 

Den nye snøskuteren og de nye åpningene i gjerdene gjør at arbeidet er en god del lettere enn i fjor. 

Det gjenstår noen små justeringer på utstyret..Ny skuter:-)

EKJ 10.1.2011

Vi benyttet anledningen til å oppgradere skuteren. Siden vi er midt i skisesongen og en 14 dagers periode uten skuter ville vært dumt, byttet vi inn skuteren i en skuter fra 2008. Skuteren kom søndag ettermiddag alle løypene ble kjørt søndag kveld.


Skuteren har stoppet!

EKJ 7.1.2011

Startspolen på skuteren vår har gått i stykker så nå starter den ikke lengre. Skuteren må på verksted og på lørdag er det meldt om 10 cm snø. 

På lørdag og søndag blir det derfor håndtråkkete spor. Vi håper vi er igang igjen på mandag.


Bygdø idrettslag «on-line»

EKJ 5.1.2011

Vi har gjort avtale med Skisporet.no. I løpet av 14 dager kommer løypestatusen til å bli registrert elektronisk sammen med de aller fleste skiløyper i Norge. Vi har også laget en Facebookside hvor vi gjerne tar imot ris og ros. Bli venn så skal vi holde deg oppdatert.


Hele løypenettet kjøres i kveld.

EKJ 4.1.2011

Hele løypenettet blir kjørt i løpet av kvelden. Det er meldt godt med snø de nærmeste dagene så nå blir det skiføre på Bygdøy. 

Skitrening starter opp tirsdag 11.1.11.

Comments