Arkiv‎ > ‎

Barmarkstrening torsdager kl 18:00

lagt inn 11. okt. 2012, 21:09 av Eivind Kvamme Jensen   [ oppdatert 11. okt. 2012, 21:18 ]

Bygdø Idrettslag fortsetter suksessen fra skisesongen 2012 og starter i år med barmarkstrening for barn og unge i alderen 6 år til 14 år på torsdager fra 11. oktober kl 1800 - 1915 fra Huk parkeringsplass.


Aktivitetene vil i hovedsak være ulike aktiviteter i Kongeskogen. Som i fjor er opplegget et lavterskelopplegg med målsetning om at barna skal ha det gøy og få økt ferdighet til skisesongen. For å få dette til forutsetter vi at foreldrene også stiller og hjelper/deltar i aktivitetene og følger barna hjem. De foreldrene som ikke kan stille må avtale med andre foreldre slik at alle barna har en foreldre å forholde seg til.

 

Aktivitetene vil være: Lek og stafett på stier i skogen, hinderløype, orientering, bakkesprett, rulleski for barn fra 5. klasse og oppover.

 Det begynner å bli mørkt i skogen. Derfor er det viktig at alle har refleksvest og en liten hodelykt hver gang.

Joggesko og treningsklær etter været er nødvendig. 

Skisko, hjelm og langrennsstav der piggene er byttet til asfaltpigg er nødvendig for 5. klassinger og oppover. 

Ta med klubbens rulleski de som har dem hjemme.

 

Aktiviteten vil foregå frem til juleferien. Løpende informasjon om blir lagt ut på hjemmesiden www.bygdoil.no og på Facebook kan du nå også få løpende info. Gå på bygdoil.no og registrer deg som venn.

 

Treningsavgift har vi ikke i høst, men medlemsskap for 2012  i Bygdø IL kreves. Kr 100 for enkeltmedlemmer eller kr 300 for familier betales inn på kontonr 1607.55.15905

HUSK å oppgi navn, adresse og fødselsdato for alle på innbetalingen eller i epost post@bygdoil.no .

Comments