BG_Bilde_1.png

Musialonga

LØRDAG 5. FEBRUAR

Musialonga, Lørdag 5. februar på Bygdøy


Musialonga er Bygdøy sin versjon av det mer kjente italienske rennet. Vi går først ned mot Oscarshall, for så å vende tilbake igjen samme vei du kom; og dette gjøres 81 ganger. Løypene er allerede snølagte med kunstsnø, og spor settes kvelden i forveien slik at de skal bli harde. Løypa er flat; og egner seg godt til staking. Vi tillater maks 30 deltagere, så det skal være god plass til de som tar utfordringen.
 

Program
Vi starter tidlig for å få så raske forhold som mulig.
08:00 – Fellesstart, menn og kvinner.

 

Påmelding
Påmelding via eqtiming.com, påmeldingsfrist er lørdag 5. februar klokken 00:00.
Påmeldingslink: Musialonga (eqtiming.com)

 

Startkontigent
Startkontingent: kr. 300,-
Alle får skikkelig startnummer og det serveres drikke under veis.

 

Viktig info om gjennomføringen
Hver løper rapporterer inn sine runder hvert 30 minutt; som løpende oppdateres på en tavle som senere offentliggjøres på rennets side og facebook arrangementsiden.
 

Premiering
Best mann og beste kvinne får en flott Musilonga.

 

Temperatur – avlysning av renn
Rennet avlyses hvis temperaturen er lavere enn minus 15°C iht. NSF’s rennreglement §214.2.4.2 forbeholder vi oss retten til å beholde 100% av startkontingenten ved avlysning på renndagen (forstås også med kvelden og natten før), pga plutselig oppståtte

vær/klimatiske forhold eller annen «force majeure». Iht §214.2.4 forbeholder vi oss retten til å beholde inntil 50% av startkontingenten ved avlysning av renn før renndagen til dekning av utgifter.

 

Smitteverntiltak
Vi følger myndighetene sine gjeldene regler og retningslinjer, samt lokale forskrifter. Men, kort oppsummert forventes følgende fra alle involverte.
 

• Bli hjemme om du er syk
• Hold avstand
• Bruk munnbind om avstand ikke er mulig

 

Med sportslig hilsen
Morten Dybdahl, Rennleder
Epost: mortendybdahl@gmail.com / 93418714