Musialonga

LØRDAG 4. FEBRUAR

IMG_0453.JPG

Musialonga, Lørdag 4. februar på Bygdøy


Musialonga er Bygdøy sin versjon av det mer kjente italienske rennet. Vi går først ned mot Oscarshall, for så å vende tilbake igjen samme vei du kom; og dette gjøres 81 ganger. Løypene er allerede snølagte med kunstsnø, og spor settes kvelden i forveien slik at de skal bli harde. Løypa er flat; og egner seg godt til staking. Vi tillater maks 30 deltagere, så det skal være god plass til de som tar utfordringen.
 

Program
Vi starter tidlig for å få så raske forhold som mulig.
08:00 – Fellesstart, menn og kvinner.

 

Påmelding
Påmelding via eqtiming.com, påmeldingsfrist er lørdag 4. februar klokken 00:00.
Påmeldingslink: Musialonga (eqtiming.com)

 

Startkontigent
Startkontingent: kr. 300,-
Alle får skikkelig startnummer og det serveres drikke under veis.

 

Viktig info om gjennomføringen
Hver løper rapporterer inn sine runder hvert 30 minutt; som løpende oppdateres på en tavle som senere offentliggjøres på rennets side og facebook arrangementsiden.
 

Premiering
Best mann og beste kvinne får en flott Musilonga.

 

Temperatur – avlysning av renn
Rennet avlyses hvis temperaturen er lavere enn minus 15°C iht. NSF’s rennreglement §214.2.4.2 forbeholder vi oss retten til å beholde 100% av startkontingenten ved avlysning på renndagen (forstås også med kvelden og natten før), pga plutselig oppståtte

vær/klimatiske forhold eller annen «force majeure». Iht §214.2.4 forbeholder vi oss retten til å beholde inntil 50% av startkontingenten ved avlysning av renn før renndagen til dekning av utgifter.

 

Med sportslig hilsen
Morten Dybdahl, Rennleder
Epost: mortendybdahl@gmail.com / 93418714