top of page

Musialonga

LØRDAG 4. FEBRUAR

IMG_0453.JPG

Musialonga, Lørdag 4. februar på Bygdøy


Musialonga er Bygdøy sin versjon av det mer kjente italienske rennet. Vi går først ned mot Oscarshall, for så å vende tilbake igjen samme vei du kom; og dette gjøres 70 ganger. Løypene blir snølagte med kunstsnø, og spor settes kvelden i forveien slik at de skal bli harde. Løypa er flat; og egner seg godt til staking. Vi tillater maks 40 deltagere, så det skal være god plass til de som tar utfordringen.

Program
Vi starter tidlig for å få så raske forhold som mulig. 5-10 i hver pulje. Du velger selv hvilken pulje du ønsker.
06:00 – Pulje 1

07:00 – Pulje 2

08:00 – Pulje 3

09:00 – Pulje 4

10:00 – Pulje 5

Påmelding
Påmeldingen åpner 10. desember.
Påmelding via 
eqtiming.com, påmeldingsfrist er lørdag 4. februar klokken 00:00.

Startkontigent
Startkontingent: kr. 600,-. Om det skulle bli avlysning av rennet pga. snømangel vil dette skje senest 1 uke før rennstart, og deltageravgiften refunderes i sin helhet. Alle får skikkelig startnummer og det serveres drikke under veis.

Premiering
Best mann og beste kvinne får en flott Musilonga.

Tidtaking

Det blir tidtaking med brikker integrert i startnummeret denne gangen. Du vil få alle rundetidene dine, og kunne se utviklingen i løpet. De som sitter hjemme vil kunne se hvor langt du har kommet – og når det er på tide å komme seg bort på Musejordet og heie litt ekstra.

 

Temperatur – avlysning av renn
Rennet avlyses hvis temperaturen er lavere enn minus 15°C iht. NSF’s rennreglement §214.2.4.2 forbeholder vi oss retten til å beholde 100% av startkontingenten ved avlysning på renndagen (forstås også med kvelden og natten før), pga plutselig oppståtte

vær/klimatiske forhold eller annen «force majeure». Iht §214.2.4 forbeholder vi oss retten til å beholde inntil 50% av startkontingenten ved avlysning av renn før renndagen til dekning av utgifter.

 

Med sportslig hilsen
Morten Dybdahl, Rennleder
Epost: mortendybdahl@gmail.com / 93418714

bottom of page