snokanon_logo_L.jpg
 

Tusen takk for all støtte!

Bygdø Idrettslag ønsker å takke alle samarbeidpartnere som har gjort snøproduksjonsanlegget på Musejordet mulig.


Først og fremst Bygdøy Kongsgård / Norsk Folkemuseum / Statsbygg som har vært utrolig flotte partnere og gitt oss masse tillit i utviklingen av prosjektet på deres mark.


Vi vil også takke alle som har bidratt i kronerullingen på Bygdøy det siste året. Bergesenstiftelsen for allmennyttige formål var den første store økonomiske bidragsyteren som gjorde at vi fikk troen på at vi skulle få til prosjektet vinteren 2018/19. Så fulgte Oslo Vinterpark opp med å finansiere en helt ny snøkanon til Bygdø Idrettslag - fantastisk! Deretter kom Fram Eiendom AS, Malling & Co AS, Sundt AS og Gjelsten Holding AS/Anton Sport med betydelig støtte. I tillegg har vi fått tilsagn om støtte fra Bygdøy Lions og fra Bygdø Vel.Og sist og ikke minst, veldig mange bidrag på Vipps fra "store og små".

 

Tusen tusen takk til alle partnere.

Team Bygdøysnø

Dugnadsånden lever på Bygdøy! Første vinteren i 2019 var vi så heldige å få godt over 30 personer til å stille på vaktliste for å kjøre kanonen døgnet rundt når det først ble kaldt. Det var god stemning og vi fikk laget en god såle på Musejordet langs løypetraseen på 900 meter. I tillegg fikk vi laget et lite "snøfjell" på toppen av Musejordet så vi fikk litt større fart i ski- og akebakken, samt litt humper, "bokser" og doseringer som er moro for større og mindre barn i skileikparken.

 

Meld deg gjerne om du har lyst til å bli med på magien å produsere snø til vinteren 2019/20 også.

Ta kontakt

Bygdøy IL produserer snø på musejordet hver vinter, til glede for store og små, støtt oss gjerne på Vipps 14264

Om vinteren kjører vi opp skiløyper på Bygdøy, støtt oss gjerne på Vipps 14264

Bygdø idrettslag etablert 1930 PB A Bygdøy, 0211 Oslo, post@bygdoil.no
  • Facebook
  • Instagram